Nieuwe vermelding
 • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Popkoor Amazing is een gemengd koor met het zingen van all-time-favourites, popsongs, die hoog in de top 2000 staan. Op dit moment telt het koor 45 leden.

Typerend voor Amazing is de keuze nummers a capella te zingen.
Het instuderen van de nummers gebeurd tijdens de wekelijkse repetitie op de maandagavond.
Je hoeft geen noten te kunnen lezen, handig is het wel.

Amazing treedt regelmatig op, doet mee aan festivals, en gaat ook naar het buitenland.
Door samen te zingen en samen te zorgen voor een goede organisatie staat gezelligheid bij Amazing hoog in het vaandel.

Interesse? Kom vrijblijvend naar een van de repetities op de maandagavond boven schildersbedrijf Gervedink-Nijhuis aan de Dorpsstraat.

Laatste nieuws

 • Gevarieerd winterconcert door drie koren
  door: Popkoor Amazing

  Kijk jij ook al uit naar de gezellige decembertijd? Mis dan het winterconcert niet. Kom alvast in de stemming want Amazing-Holten organiseert samen met het Nijverdals mannenkoor en Topvocals uit Holten een sfeervolle muzikale avond. De liedjes hebben een winters thema , je komt vast zeker in kerststemming! Om de gezelligheid te vergroten zal er

 • Amazing op concertreis
  door: Popkoor Amazing

  Eindelijk is het er toch van gekomen; Amazing zou drie jaar geleden al optreden met twee koren in Zuid Limburg, maar door Corona werd het steeds uitgesteld. De contacten zijn warm gehouden en in het weekend van 25 en 26 maart reisde het koor eindelijk af naar Mechelen. Op de heenreis werd in Valkenburg de

 • Jubileumconcert Amazing volledig uitverkocht
  door: Popkoor Amazing

  Popkoor Amazing Holten viert haar 25-jarig jubileum met een gevarieerd concert op vrijdag 8 november in de Kandelaar. Dit concert is al van 400 zitplaatsen naar 600 zitplaatsen gegaan omdat de kaartjes zo snel waren uitverkocht. Ook met de 600 zitplaatsen is het concert volledig uitverkocht. Kaarten zijn dus niet meer verkrijgbaar.

Schrijf een recensie

Uw email adres is veilig bij ons.
Afbeelding toevoegen