Nieuwe vermelding
 • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

BlauwWit ’66 is een amateur zaterdag voetbalvereniging die zich ten doel stelt het in teamverband aanbieden van de voetbalsport, op zowel prestatief als recreatief niveau aan een zo groot en breed mogelijke vertegenwoordiging van de Holtense gemeenschap. BlauwWit ’66 wil daarmee tevens bijdragen aan het stimuleren en faciliteren van een sportieve cultuur en sportief klimaat in de kern Holten en Buitengebied Holten. Tevens biedt de vereniging haar leden de mogelijkheid inhoud te geven aan het verenigingsleven. Dit vanuit laagdrempeligheid, een hechte verenigingsstructuur en een positieve clubcultuur waarin sociale binding, sportiviteit, prestatie, plezier en respect de gedeelde kernwaarden zijn.

Belangrijkste pijler voor de voetbalvereniging is het plezier hebben in en het genieten van voetbal, voor alle leden, waarbij gestreefd wordt naar de hoogst haalbare prestaties op sportief en sociaal vlak.

De vereniging stelt zich ten aanzien van de selectie tot doel om met vooral eigen opgeleide spelers op een zo hoog mogelijk niveau prestatievoetbal te bedrijven. De doelstelling voor het eerste elftal is een op basis van herkenbaar en verzorgd voetbal stabiel presteren in de derde klasse, met op termijn de ambitie te promoveren naar de tweede klasse. De doelstelling voor het tweede elftal is minimaal mee te spelen in de top van de reserve derde klasse en door te groeien naar een stabiel presteren in de reserve tweede klasse. Het realiseren van het vereiste niveau in het eerste en tweede elftal is mogelijk met enerzijds een goede ontwikkeling van spelers in genoemde elftallen en anderzijds een goede ontwikkeling en doorstroom van spelers vanuit de jeugd.

Voor de recreatieve teams geldt als doelstelling dat zij vooral plezier moeten hebben op een voor hen passend niveau. Subdoelstelling daarbij is dat het nu recreatieve derde elftal op termijn doorgroeit naar een (semi) prestatie elftal. Er is sprake van een prestatie elftal indien het derde elftal in categorie A uitkomt, oftewel in de reserve derde klasse.

Voor de teams in de jeugd geldt dat de indeling (selectie) zodanig is dat teams op een zo’n hoog mogelijk niveau presteren, met dien verstande dat bij het indelen in klassen uitgegaan wordt van een plaats in de middenmoot.v Een kampioenschap m.n. van de junioren in een te lage klasse draagt niet bij aan de hoofddoelstelling, een continue toevoer van spelers vanuit de jeugd naar de selectie. De minder getalenteerde spelers wordt een zodanig pakket n geboden dat zij het leuk (blijven) vinden om bij BlauwWit te voetballen en later in een lager elftal hun sport op hun eigen niveau kunnen en willen blijven beoefenen. In het realiseren van de doelstellingen is een professionelevi jeugdopleiding en een kwalitatief toereikend kader een voorwaarde, evenals de beschikbaarheid over kwalitatief goede basis materialen ten behoeve van uitoefening van de voetbalsport.

Fotoalbum

Laatste nieuws

 • Lotenactie Blauw Wit ’66
  door: Blauw Wit 66

  Nadat er door de jeugd van Blauw Wit ‘66 loten zijn verkocht, was het 30 mei tijd voor de verloting. We hebben vervolgens op zaterdag 3 juni meerdere mensen blij mogen maken met een prijs. Zo werd ook de eerste prijs van Da Vinci enthousiast in ontvangs genomen. Wij willen de Holtense ondernemers, die prijs beschikbaar hebben

 • Periodekampioen Blauw Wit Vr1
  door: Blauw Wit 66

  19 november 2022. Vandaag reisden we af naar Zutphen, de dag waarop de eerste periode afgesloten gaat worden. Samen met VIOS strijden we om de eerste plek en aangezien VIOS afgelopen woensdag al had gespeeld wisten we dat er met 6 doelpunten verschil gewonnen moest worden. Na een peptalk van Sander over flair en focus

 • Blauw Wit wint laatste thuiswedstrijd
  door: Blauw Wit 66

  ‘Nog even zelfvertrouwen bijtanken, het goede gevoel bewaren, zo vlák vóór de nacompetitie’, dat leek het devies waarmee Blauw Wit de laatste thuiswedstrijd aftrapte. Tevéél deuken waren opgelopen nadat op dinsdagavond 22 maart de periodetitel werd behaald: vijf keer verlies (Gorssel, Helios, Twello, Harfsen en Terborg), daarmee loop je flinke averij op. Tegen FC Winterswijk

Schrijf een recensie

Uw email adres is veilig bij ons.
Afbeelding toevoegen