Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

De Badminton Club Holten (BCH) is opgericht in 1976 en is tot op de dag van vandaag een dynamische en actieve vereniging. Wij combineren sportiviteit met gezelligheid. Onze speelavonden zijn maandagavond en woensdagavond (vanaf 20:00 uur), in sporthal ’t Mossink in Holten. Je hebt dus keus en je kunt natuurlijk ook beide avonden komen.

Badminton is leuk om te doen en erg goed voor je conditie. Het is een sport voor jong en oud die je het hele jaar door kunt beoefenen. De spelregels heb je zo onder de knie. Badminton kun je spelen naar keuze: enkel of dubbel, recreatief of in competitieverband. Het is mogelijk om deel te nemen aan toernooien en competities op het niveau dat bij je past. Onze ervaren trainers helpen je zo nodig het spel te leren en je techniek en je conditie te verbeteren.

Je kunt natuurlijk alleen naar de sporthal komen maar ook samen met anderen. We hebben speciale tarieven en arrangementen voor bedrijven, instellingen en (buurt)verenigingen. Samen sporten met mensen die je kent is extra gezellig: collega’s en mensen uit je buurt of straat.

Om kennis te maken met badminton heb je voorlopig alleen sportkleding en indoor sportschoenen nodig. Wij hebben een racket voor je zodat je die niet meteen hoeft aan te schaffen en je kunt vrijblijvend en zonder kosten enkele avonden meespelen!

Fotoalbum

Laatste nieuws

    Feed has no items.

Schrijf een recensie

Uw email adres is veilig bij ons.
Afbeelding toevoegen