Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Steun Bryon-Lee om naar de Bahama’s te gaan

Geplaatst door: Grandcafé ‘t Keuntje
Dit artikel is ook geplaatst op HoltensNieuws.nl

Wie kent hem niet in Holten? Altijd vrolijk, altijd beleefd, altijd groeten, maar wat lang niet iedereen weet is dat hij een fanatieke honkballer is!

Bryon-Lee is een honkbal-jongen. Al vanaf zijn 2e jaar is hij in Vlaardingen begonnen met bee-ball (honkbal voor peuters) en op zijn 4e is hij met echt honkballen begonnen. Daarna verhuisde hij naar Curaçao, waar hij verder ging met zijn sport.  In 2018 is hij naar Holten verhuisd en sindsdien is hij weer actief met honkballen verder gegaan.

Hij heeft het afgelopen seizoen voor de Giants in Hengelo gespeeld en heeft sinds kort besloten om zich aan te melden bij een nieuwe club in Enschede, “The Titans”. Naast 2x per week trainen met zijn club is hij in de weekenden actief met privé trainingen en nog extra trainingen via Easter Atlatics voor de Nederlandse Kampioenschappen Little League wedstrijden van volgende maand ( 27, 28 en 29 mei 2023).

Komende zomer is Bryon-Lee uitgenodigd om op de Bahama’s te gaan honkballen tijdens het toernooi “Carribean Championship & Invitationals 2023”. Al vanaf het begin van afgelopen winter is hij extra aan het trainen in Enschede voor deze uitdaging. En met uw steun zal hij komende zomer naar de Bahama’s vliegen met zijn team, om resultaten te boeken! De uitdaging op de Bahama’s gaat ook via Easter Atlatics.

Om dit allemaal mogelijk te maken organiseren zijn ouders, samen met Grand Café ’t Keuntje een barbeque-middag, volgende week donderdag (Koningsdag) 27 april 2023 tussen 15.00 en 18.00 uur. Bryon-Lee zal samen met zijn broers zorgen voor een heerlijke Antilliaanse barbecue, verzorgd op het terras van ’t Keuntje. De kosten hiervoor zijn  € 15,00

Als je van tevoren wilt bestellen, kan dat via telefoonnummer 06-38754269 of kom gezellig op Koningsdag langs bij ’t Keuntje voor een heerlijke mix platter!

Vorig bericht
Wijhe beslist spannend handbalduel tegen Holten pas in slotfase
Volgend bericht
Koppelviswedstrijd op Nationale Hengeldag