Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Maak kennis met Kwikgrass

Geplaatst door: KwikGrass
Dit artikel is ook geplaatst op HoltensNieuws.nl: https://tinyurl.com/2lwxyrlc

Kwikgrass is gevestigd in Enter en is al jarenlang leverancier van kunstgras voor particulieren, bedrijven (waaronder vele hoveniers) en overheidsinstellingen. Daarnaast draaien zij ook mee in de internationale handel van kunstgras en zijn daarmee veel te vinden bij onze oosterburen; Duitsland.

Bij Kwikgrass maakt iedereen een duurzame en milieubewuste keuze voor kunstgras. Of het nu gaat om je eigen achtertuin, een sportveld bij school of de tuin van je bedrijf; bij Kwikgrass helpen ze je verder met het vinden van het juiste kunstgras voor jou!

Zij hebben diverse soorten kunstgras (met terugverende sprieten, met of zonder vleug, elk passend bij de omgeving, het gebruik en de ondergrond . Wordt er intensief gebruik gemaakt van het gras? Of is het juist voor de sier? Welke kleur past het beste? En wist je dat er zelfs kunstgrassen zijn die gemixt worden met natuurlijk gras? De keuze is dus reuze en daar hoort vakkennis bij die ze graag delen!

Diverse kunstgrassen zijn op voorraad en kunnen direct gelegd worden. Uiteraard voorzien ze daarbij van de benodigde tips voor het leggen en het onderhouden van kunstgras. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om het kunstgras vakkundig voor je te laten leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak en bezoek de showtuin! Onder het genot van een kopje koffie bespreken ze graag de mogelijkheden!

Vorig bericht
Koppelviswedstrijd op Nationale Hengeldag
Volgend bericht
Henk Willems 85 jaar lid van de Holtense Muziekvereniging