Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Kerkpleinmarkt Hervormd Rijssen

Geplaatst door: Redactie
Dit artikel is ook geplaatst op RijssensNieuws.nl: https://tinyurl.com/26b2kfv5

Zaterdag 9 september staat de jaarlijkse kerkpleinmarkt weer op de agenda. We ontmoeten u graag deze dag op de markt die duurt van 8:30 uur tot 16:00 uur.

Dit jaar kunt u op de markt onder andere weer terecht voor boeken, bloemen, cakes, taarten, broodjes hamburger of gehaktbal of doe weer mee met de verloting. Neem rustig even de tijd voor een kopje koffie, thee of fris op ons eigen terras.

Voor de kinderen is er een mooi programma met veel spellen verspreid over de markt. Voor een kleine bijdrage kan je aan al deze spellen worden deelgenomen. Tussendoor kunnen de magen gevuld worden met een broodje knakworst, suikerspin of een lekker ijsje.

Goede doelen
Vanuit de diaconie zijn voor dit jaar weer een aantal doelen aangewezen. De mensen achter deze goede doelen zullen ook op de markt aanwezig zijn om meer toelichting te geven over hun stichting en de bestemming van het geld. Het gaat om de volgende doelen:

– Stichting de Bekke; voor inrichting, zoals een snoezelruimte, tuinset, speeltoestellen of een duo fiets voor de nieuwe woonvorm het Mauritshuis aan de Zeven Peggenweg.
– Hometeam Bak in Thailand

Vanuit het college van kerkrentmeesters wordt dit jaar het opgehaalde bedrag gebruikt voor het nieuwe orgel in de Ark en het realiseren van digitale schermen in de kerkgebouwen.

Wandeltocht
Dit jaar wordt er als onderdeel van de kerkpleinmarkt ook een wandeltocht van bijna 6 km door Zuna georganiseerd op zaterdag 9 september. Deze route is niet geschikt voor wandelwagens, buggy’s of rolstoelen. Vertrekken kan tussen 13.00 uur en 14.30 uur op de parkeerplaats van Nijhuis Bouw, Molendijk Noord 92a. Hier eindigt de route ook.

De kosten zijn € 5 per persoon, maximaal € 10 per gezin. Dit kan contant of per pin afgerekend worden. Dit bedrag is inclusief twee consumpties. We willen graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Opgave kan tot en met vrijdag 8 september via [email protected]. We hopen dat u en jullie meewandelen!