Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Aubade en miniconcert Koningsdag

Koningsdag begint dit jaar weer feestelijk met een mini-concert van muziekvereniging Wilhelmina. Dit concert start op zaterdag 27 april om 10.30 uur in de muziekkoepel voor het Parkgebouw. Aansluitend volgt om 11.00 uur de aubade.

De muziekvereniging bestaat dit jaar 125 jaar en levert al sinds jaar en dag een bijdrage aan de aubade. Voor de vereniging elk jaar weer een prachtig moment om zich te laten horen en zien aan het Rijssense publiek. De jubilerende vereniging groeit en bloeit en daar is ze trots op!

Er wordt om 10.30u gestart met een miniconcert. Voor dit concert zijn het ‘grote’ orkest en het opleidingsorkest WAT (Wilhelmina’s Aanstormend Talent) samengevoegd en zij spelen onder leiding van dirigent Wout Ligterink. Tijdens het concert wordt, door de veelal jonge muzikanten, herkenbare muziek gespeeld – denk daarbij aan bekende film- en musicalmuziek en een medley van bekende Nederlandse liedjes in een dance-jasje.

Aansluitend volgt om 11.00 uur de aubade waarbij de opkomst van de Scouting dit jaar begeleid wordt met de mars Arnhem van Albert E. Kelly. Naast het Wilhelmus wordt er een fraaie Oranje medley ten gehore gebracht. Graag zien we u allen.

Vorig bericht
Publiek grote winnaar in attractief handbalderby
Volgend bericht
Zomeravondconcert Wilhelmina

Add Comment

Your email is safe with us.