Nieuwe vermelding
  • U heeft nog geen favoriete pagina's.

Favorieten:0 pagina's

Inloggen

Aankondiging exclusieve Winterclinic Kracht, Trail & Run Atletiekvereniging Holten in samenwerking met GoVit.

Geplaatst door: Redactie HoltensNieuws.nl
Dit artikel is ook geplaatst op HoltensNieuws.nl: https://tinyurl.com/ysmqrs8m

AV Holten en GoVit organiseren vanaf 6 januari een complete winterclinic met daarin krachttraining, trailrunning (met bootcamp en survival onderdelen) en hardlopen. We merken om ons heen dat veel hardlopers behoefte hebben aan gerichte krachttraining om in het voorjaar maar ook met de crosslopen sterker te kunnen zijn. Ook trailrunning is erg in opkomst. Daarop is het idee ontstaan om deze behoeftes te combineren in een Winterclinic Trail, Run en Kracht. De try out is intussen geweest en deze is zeer positief ontvangen. Een aantal ervaren lopers en trainers hebben hun medewerking toegezegd zoals Meindert Koopman, Peter Baan, Jacco Bijpost, Glenn ten Berge, René Hoff en Susan Boode.

De insteek is om op een gevarieerde, effectieve maar ook leuke manier progressie te boeken en een sterkere loper te worden. De clinic duurt 10 weken en heeft 3 verschillende trainingen per week: een krachttraining bij GoVit, Een hardlooptraining bij AV Holten en een trailtraining in de natuur ( Holterberg) . Op deze manier krijgt ook de al geoefende hardloper een extra trainingsprikkel. Een mooie kans om onder begeleiding te kunnen trainen en op een leuke manier progressie te boeken. Om iedereen goede begeleiding te kunnen bieden zijn er maximaal 15 plekken voor de complete clinic. Er is ook een optie om alleen de loop- en trail- trainingen te volgen.

De start is op 6 januari en meer informatie vind je op: www.avholten.nl
Inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/form/2024010620442-nl

De informatie op een rijtje:

6 januari t/m 16 maart 2024
( 31 trainingen)

Krachttraining:
Maandag 19.15 uur. Krachttraining bij Govit in Holten onder leiding van Glenn ten Berge. Speciaal ontwikkeld voor hardlopers.

Hardlooptraining
Woensdag 20:00 uur. Wekelijks wisselend programma met o.a. interval, looptechniek, heuveltraining door gediplomeerde trainers van AV Holten.

Trailrun/ Survival:
Zaterdag 8.30 – 10.00 uur. Afwisselend trail, kracht, techniektraining, conditietraining of heuveltraining door gespecialiseerde trainers. Geen week is hetzelfde!

Vorig bericht
Broodnodige winst voor Holtense handbaldames in Nijmegen
Volgend bericht
Jeugdconcert Wilhelmina